Samenloop voor Hoop groot succes!

25 juni 2012

De Samenloop voor Hoop van het KWF was echt meer dan geslaagd. Met alle teams en alle sponsoringen hebben we meer dan een ton opgehaald voor de strijd tegen kanker. Met Ledsafe en Zonsimpel hebben we daar zeker ons steentje aan bijgedragen. Niet alleen door alle opbrengsten die we binnen hebben gehaald, maar ook door mensen bewust te maken van duurzaamheid. Niet alleen kunt u er veel geld mee besparen......maar ook houdt u de wereld gezond en verlagen we op deze manier de CO2 uitstoot.

Iedereen bedankt voor de geslaagde dag, volgens mij is er geen enkele persoon die hier zonder een moment van kippenvel gestaan heeft!

samenloop voor hoop kwf

nieuwe projecten

07 mei 2012

LEDSAFE heeft weer een aantal projecten uitgevoerd. Kijk voor meer informatie bij onze projecten.

Philips toont nieuwe industrieverlichting tijdens training

27 maart 2012

Afgelopen donderdag was het dan zo ver....Philips toonde haar nieuwe ledverlichting voor in de industrie tijdens een training. Philips kwam met een aantal zeer fraaie innovaties voor o.a. magazijnen, parkeergarages en fabrieken (ook voedingsindustrie: HACCP). In deze training hebben wij weer de nodige kennis opgedaan, waardoor wij een aantal nieuwe lichtoplossingen kunnen bieden. En uiteraard is onze showroom weer voorzien van de nieuwe ledproducten van Philips.

IMG 0045

I't More than light: It's Pure temptation

Gisteren heeft Osram haar nieuwe ledproducten getoond tijdens hun campagne: It's more than light: It's pure temptation. Opgezet om ledverlichting meer onder de aandacht te brengen binnen de branche. Osram heeft weer een paar geweldige product innovaties getoond in een compleet ingerichte vrachtwagen waarin ieder ledproduct werkend te zien was.

Osram heeft weer bewezen bovenaan te staan met hun ledproducten waarop wij nu wel durven te zeggen:

"Led is niet meer de toekomst, led is nu!"

Er is weer nieuws in de ledwereld

13 maart 2012

Er is weer nieuws in de ledwereld.....dus ook bij LEDSAFE. Philips, Osram en Sylvania hebben weer een aantal productinnovaties gelanceerd. En uiteraard is LEDSAFE daar als één van de eersten bij. De komende weken ondergaan wij dan ook een aantal trainingen over deze ledproducten. En uiteraard houden we jullie op de hoogte van de nieuwe producten die we gaan aanbieden na deze trainingen!

More Articles...

  1. Website gelanceerd

Webdesign door Risecom